EJE&CON atorga els Premis al Talent Sense Gènere a P&G, Room Mate Hotels, CRG, Julia en la Onda d’Onda Cero i una menció especial a Rebeca Grynspan

L’Asociación Española de Ejecutiv@s y Consejer@s, EJE&CON, ha organitzat la gala de lliurament de la III edició dels premis EJE&CON al Talent Sense Gènere en què s’ha reconegut l’impuls del talent femení en les categories de Gran Empresa, Pymes, Institucional, Mitjans de Comunicació i una menció especial.

El jurat, composat per diferents professionals de reconegut prestigi en diferents sectors empresarials i professionals i de l’Administració Pública, ha decidit premiar a P&G, Room Mate Hotels, Centre de Regulació Genòmica, el programa Julia en la Onda d’Onda Cero i una menció especial a Rebeca Grynspan.

Premi EJE&CON al Talent Sense Gènere en la categoria Gran Empresa per a Procter & Gamble (P&G)

El jurat ha atorgat el premi en la categoria Gran Empresa a Procter & Gamble pel foment de la paritat en tots els departaments i nivells jeràrquics de l’empresa, garantit per unes mètriques impecables, per unes mesures innovadores per permetre l’accés a oportunitats, així com per la inclusió dels homes gràcies al seu programa MARC.

Javier Solans, director general per a Espanya i Portugal de Procter & Gamble ha recollit el guardó de mans de Nerea Torres, presidenta d’EJE&CON.

Premi EJE&CON al Talent Sense Gènere en la categoria Pyme a Room Mate Hotels

S’ha atorgat el premi en la categoria Pyme a Room Mate Hotels, per ésser una empresa innovadora en un sector madur, per haver demostrat des del primer moment que el talent femení no és només una xifra, destacant posicions executives liderades per dones influents dins de l’organització, per apostar i donar prioritat al talent intern, la diversitat i la igualtat, formant part dels seus valors corporatius i de l’ADN del negoci.

Rosa Fernández, directora de Recursos Humans de Room Mate Hotels, ha recollit el guardó lliurat per Rosa González, directora de Marca i Cultura Corporativa de Banco Santander.

Premio EJE&CON al Talent Sense Gènere en la categoria Institució al Centre de Regulació Genòmica (CRG)

El jurat dels premis ha valorat al CRG per defendre que l’excel·lència en el món de la ciència ha d’anar acompanyada per una política de recursos humans impecable, per seguir criteris de selecció transparents, promoure condicions de treball estimulants i formació, i per fomentar la igualtat d’oportunitats amb polítiques actives d’igualtat de gènere.

El director del Centre de Regulació Genòmica, Luis Serrano, ha recollit el guardó que li ha lliurat Lucas Osorio, Managing Partner Madrid de Hogan Lovells.

Premi EJE&CON al Talent Sense Gènere en la categoria Mitjans de Comunicació pel programa Julia en la Onda, d’Onda Cero

EJE&CON ha premiat el programa radiofònic Julia en la Onda, dirigit i presentat per la periodista Julia Otero, per haver demostrat al llarg dels anys un clar compromís pel Talent sense Gènere.

Julián Cabrera, director d’Informatius d’Onda Cero ha recollit el premi lliurat per Antonio Sagardoy, CEO de Bros Group.

Menció Especial EJE&CON al Talent Sense Gènere a Rebeca Grynspan

El jurat reconeix cada any una persona que hagi destacat especialment per haver realitzat o facilitat accions d’especial rellevància referides al desenvolupament del Talent Sense Gènere. Aquest any s’ha mencionat a Rebeca Grynspan per la seva trajectòria personal i professional en defensa de la promoció de la dona y del Talent Sense Gènere. Rebeca Grynspan ha estat secretària general adjunta de Nacions Unides, vicepresidenta de Costa Rica i una de les 50 intel·lectuals més influents d’Hispanoamèrica.

Reyes Maroto, ministra d’Indústria, Comerç i Turisme ha estat l’encarregada de lliurar el guardó a Rebeca Grynspan.

“Impuls al Talent Sense Gènere”

L’acte ha comptat amb la participació de Sara Bieger, membre del Consell d’Administració d’AXA, que ha donat la benvinguda com a amfitriona dels premis.

Un cop lliurats els premis, la gala ha acabat amb una taula rodona integrada pels guanyadors i Magda Alé, vicepresidente d’ EJE&CON i directora dels premis.

Nerea Torres, presidenta d’EJE&CON ha destacat, a la presentació de la gala que “en el marc de la missió d’EJE&CON per promoure el canvi cultural que es necessita per aconseguir la igualtat de gènere, el millor que podem dir és que arribem a aquesta tercera edició amb molta més competitivitat en totes les categories, tant pel nombre de candidats com pel valor de les candidatures. Estem orgullosos de tenir un 50% més de candidatures que en la passada edició”.

Reyes Maroto, ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, ha destacat en el seu discurs que “al nostre país, la bretxa de gènere suposa una pèrdua del 15% del PIB. Per tant, la nostra feina és incorporar a les dones en el teixit productiu.”

Els premis EJE&CON al Talent Sense Gènere estan patrocinats per Bros Group, Hogan Lovells, i Banco de Santander.

Sobre EJE&CON
EJE&CON (Asociación de Ejecutiv@s y Consejer@s) es fundà al 2015 amb la missió de promoure la presència de les dones en llocs d’Alta Direcció i Consells d’Administració. Des de llavors, treballa per ser agent impulsor de canvi, generant una consciència social que prima les capacitats i habilitats professionals per l’accés a llocs de màxima responsabilitat, promovent la diversitat, la competitivitat i la sostenibilitat de les empreses i institucions.

Attached files
  • D’esquerra a dreta: Luis Serrano, director del Centre de Regulació Genòmica; Rosana Fernández, directora de Recursos Humans de Room Mate Hotels; Reyes Maroto, ministra d’Indústria, Comerç i Turisme; Javier Solans, director general per España i Portugal de Procter

Other content in...

Categories

Regions